«Творчість дитяча сонцем горить!»

Дата: 11.05.2021 16:05
Кількість переглядів: 313

06 травня 2021 року   у малій  залі центрального будинку культури відбувся звітний концерт Великолепетиської  дитячої  школи мистецтв — найважливіша та найвідповідальніша подія для учнів школи, їх батьків та викладачів. 

Фото без опису

Захід зібрав  шанувальників і прихильників талантів юних музикантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва. Вокальні та інструментальні ансамблі,  хор, солісти та дуети – концертна програма була побудована таким чином, аби познайомити глядачів з усіма музичними інструментами, грі на яких сьогодні можна навчитися у стінах школи, та усіма її художніми колективами. Звітний концерт музичної школи подарував  зустріч із талановитими музикантами та вокалістами – переможцями регіональних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів виконавської майстерності.

На завершення заходу директор школи Ірина Березань подякувала всім його учасникам та побажала дітям перемог, творчих злетів, здійснення мрій і щасливої долі, а всім гостям свята — добра, злагоди, миру і добробуту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь