День Європи в Україні.

Дата: 17.05.2021 08:22
Кількість переглядів: 158

13 травня  колектив Великолепетиської дитячої школи мистецтв  підготував концерт,  присвячений Дню Європи в Україні. Це свято особливе завдяки прагненню нашої держави стати повноправним членом Європейської спільноти.

Фото без опису

У цей день ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію та, що найголовніше, наше спільне майбутнє.

Відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

Віртуозне та натхненне виконання музичних творів європейських та українських композиторів –  Л.Бетховена, Джуліо Качіні, Джованні Перголезі, Антоніо Вівальді, Л. Гранозіо, Астора П’яццоли, Джо Дассена, Клод Француа, О.Герасименко у виконанні викладачів та учнів  дитячої школи мистецтв викликало яскраві емоції  у глядачів, які після концерту ще довго ділились своїми враженнями.

Фото без опису

Цей захід   поєднав в собі пізнавальну користь та естетичну насолоду. Ведуча заходу – Безочества Ольга Миколаївна  підготувала цікаву розповідь про композиторів та епоху їхньої творчості, ознайомила з історією виникнення різних музичних жанрів та розповіла багато цікавих фактів з історії музичного мистецтва.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь