Юні інспектори руху

Дата: 18.05.2021 19:28
Кількість переглядів: 326

Сьогодні, 18 травня 2021 року, команди юних інспекторів закладів загальної середньої освіти об’єднав селищний етап змагання шкільних загонів юних інспекторів руху. Учасниками заходу стали 36 здобувачів освіти шкіл Великолепетиської селищної ради. Програма складалася з трьох конкурсів у вигляді практичних та теоретичних завдань: «Теоретичні знання Правил дорожнього руху»; «Агітаційно-пропагандистський виступ команди»;  «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху».

Фото без опису

Захід є гарним методом агітації безпечної поведінки на вулицях і дорогах, сприяє згуртуванню дитячого колективу, активному вивченню правил дорожнього руху, а так само дозволив кожному учаснику розкрити ділові якості та увійти в колективну діяльність загону.

Виступи команд розроблені як тематичний урок з безпеки дорожнього руху для учнів і проводились з використанням засобів художньої самодіяльності в улюбленій для дітей сценічній формі.

Наймолодшими (здобувачі освіти 5 класу) учасниками змагань стала команда «Інспектор» Князегригорівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, яка вразила членів журі шармом, оптимізмом,безпосередністю і задоволенням від того,що відбувається.

Найкращі знання правил дорожнього руху виявила команда «Інспектор» Малолепетиського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені          Т. Г. Шевченка.

Неординарний підхід до соціальної реклами з безпеки дорожнього руху проявила команда Великолепетиського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Згуртовано, ерудовано, артистично та естетично виглядала команда Великолепетиського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, яка здивувала різноманітністю методів подачі матеріалу.

У підсумку результати такі:

І місце – команда «Форсаж» Великолепетиського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів;

ІІ місце – команда «Інспектор» Князегригорівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів;

ІІІ місце – команда Великолепетиського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Сподіваємося, що всі учасники змагання залишилися задоволеними результатами й у подальшому ще з більшим ентузіазмом будуть приймати участь у зльоті ЮІР у наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь