Проєкт рішення сесії селищної ради "Про внесення змін до рішення третьої сесії селищної ради VIII скликання від 24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади на 2021 рік»"

Дата: 18.05.2021 19:14
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Україна

ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Проєкт РІШЕННЯ

8 позачергової сесії селищної ради VIІІ скликання

 

_______________№______ 

 

Про внесення змін до рішення третьої сесії селищної ради VIII скликання від                  24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади на 2021 рік»

 

 

 

21535000000

 

Керуючись Бюджетним кодексом України (зі змінами), статями 26, 28, 42        та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами),  селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення третьої сесії селищної ради VIII скликання від       24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади на 2021 рік» відповідно до додатків до цього рішення, які є його невід’ємною частиною.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку селищної ради.

                                                                                                           

 

 

 

Селищний голова                                                                         М. КОЛОКОТ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пояснювальна записка до проєкту рішення селищної ради

 

Про внесення змін до рішення 3сесії селищної ради VІІІ скликання від          24 грудня 2020 року  № 41 «Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади  на 2021 рік»

 

З метою підтримки мешканців селища, в яких порушено нормальні умови життєдіяльності в наслідок надзвичайної ситуації, пов’язаної з сильним вітром, шквалами та смерчем, пропонується спрямувати кошти в сумі 280 000 гривень для виплати матеріальної допомоги постраждалим (КПКВК 0113242) за рахунок зменшення резервного фонду бюджету селищної територіальної громади на вказану суму.

Пропонується збільшити доходи спеціального фонду бюджету за кодом 50110000 «Цільові фонди, утворені ВР АРК, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади» на 100 000 гривень.

Збільшити видатки спеціального фонду бюджету за КПКВК 0117691 «Виконання заходів за рахунок цільових фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади», на суму 100 000 гривень, визначити головним розпорядником коштів апарат селищної ради, напрямком використання коштів  Фонду визначити цільове призначення надходжень.

Пропонується зменшити видатки споживання загального фонду бюджету на суму 146 030 гривень передбачені на ремонт доріг, спрямувавши їх на видатки розвитку спеціального фонду бюджету на оплату за розробку робочих проектів та проведеної експертизи кошторисної документації капітального ремонту частини існуючого дорожнього покриття вулиць: Ярослава Мудрого, Дніпровської, Ліни Костенко та Михайлівської (КПКВК 0117461).

         Пропонується зменшити видатки споживання загального фонду бюджету, що передбачені за рахунок залишку освітньої субвенції з державного бюджету, на суму 50 000 гривень, та спрямувати їх на видатки розвитку спеціального фонду (КПКВК 0811061) оплату за розробку робочих проектів та проведеної експертизи кошторисної документації капітального ремонту харчоблоку та їдальні КЗ «Великолепетиський опорний заклад».

 

 

Начальник

фінансового відділу                                                                      Ірина МАМАЄВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь