Вірте в себе, в свої знання

Дата: 20.05.2021 11:49
Кількість переглядів: 203

У Великолепетиській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості (Філії) перебував у пошуку роботи Черемушніков Олександр Володимирович. Він має спеціальність техніка-механіка та професію електрогазозварника а також  великий досвід роботи електрогазозварника. Та шукав роботу сторожа чи охоронника, бо не вірив що може влаштуватися за професією. Про те що має спеціальність навіть не повідомив при реєстрації- вважав що взагалі вже не знадобиться.

Фото без опису

Але обставини склалися інакше. Директор Великолепетиського ПТУ 22 Сенін І.І. звернувся до Філії з потребою в укомплектуванні вакансій майстрів виробничого навчання за напрямками професій проліцензованих у навчальному закладі. Майстер повинен мати вищий рівень освіти та професію за напрямком навчання. Складно знайти безробітних які мають і спеціальність і професію. Фахівці Філії одразу включилися у підбір претендентів на вакансії.

У індивідуальній розмові з Олександром Володимировичем з’ясувалося що він має підходящу освіту та може працювати майстром виробничого навчання.

Але вагався й не вірив Олександр Володимирович що може працевлаштуватися за своїм досвідом. Кар’єрний радник переконала його обов’язково спробувати хоча б поспілкуватися з директором ПТУ 22.

Сьогодні Черемушніков Олександр Володимирович працює в нашому Великолепетиському професійно-технічному навчальному закладі. А педагогічний колектив підтримує його на новому робочому місці.

Вірте в себе, в свої знання, та звертайтеся у пошуку роботи до Служби зайнятості.

Великолепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості знаходиться за адресою Велика Лепетиха, вул. Миру 16 а.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь