Відбулося громадське обговорення стосовно надання послуги транспортування та подачі технічної води

Дата: 20.05.2021 17:02
Кількість переглядів: 990

Технічна вода у Великій Лепетисі не подавалася вже два роки. Як би там не було, але саме цією водою поливати городину жителям селища значно вигідніше. Тому тема технічного водопостачання була вкотре піднята ще взимку. Цього разу до даного проблемного питання вирішено підійти кардинально.

Фото без опису

Всі деталі стосовно надання послуги транспортування та подачі технічної води у період поливу обміркували на громадському обговоренні, яке відбулося 19 травня у Центральному будинку культури.

Під час діалогу голови Великолепетиської територіальної громади Максима Колокота, начальника СКГ «Сількомунгосп» Андрія Перога з мешканцями було зазначено, що комунальним господарством та владою громади напередодні проведена велика організаційна та підготовча робота по відновленню постачання технічної води. Зокрема, вивчалися різні шляхи покращення та здешевлення забору води, можливі варіанти абонентської сплати за використану воду, тощо. Напрацювання  є вагомі: це обрахована та затверджена ціна за один куб технічної води, розроблений «Договір про надання послуг, пов’язаних з транспортуванням та подачею технічної води» повністю підготована до роботи насосна станція та відповідно навчений працівник.

Зрештою, сценарій такий - кожен абонент, який виявив бажання користуватися технічною водою цього року буде зобов’язаний:

- встановити лічильник;

- підписати вищевказаний договір з Сількомунгоспом;

- внести передплату (щоб у комунального господарства від самого початку не було боргу за використану електроенергію);

- на кожній вулиці необхідно буде обрати одну людину, яка потім володітиме всією інформацією та  співпрацювати з Сількомунгоспом та водокористувачами.

Під час зустрічі лунали різні думки. Дехто був проти встановлення на технічну воду лічильників, аргументуючи це своїми побоюваннями у випадку виходу їх з ладу. Дехто висував свої пропозиції стосовно проплат. Також учасники зустрічі обговорили можливий графік подачі води, інші організаційні питання.  В результаті усі присутні знайшли порозуміння та узгодили приблизний термін на виконання усіх умов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь