Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Великолепетиські спортсмени з медалями чемпіонату України з пауерліфтингу

Дата: 25.05.2021 09:49
Кількість переглядів: 1017

З 12-19 травня 2021 року відбувся чемпіонат України в м. Коломия з класичного пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, ветеранів жінок та ветеранів чоловіків. Пауерліфтинг - силовий вид спорту, суть якого полягає в подоланні максимальної ваги. Пауерліфтинг також називають силовим триборством. В якості змагальних дисциплін у нього входять три вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи і тяга штанги. Ці вправи визначають кваліфікацію спортсмена. На чемпіонаті України зібралися найсильніші спортсмени. Велику Лепетиху представляли вихованці тренера Ярослава Халуса  Великолепетиського спортивного клубу.

Фото без опису

Олександр Пишенков в категорії до 59 кг. завоював три нагороди:

  • золота медаль за вправу «Жим штанги лежачи» (штанга 105 кг.);
  • мала срібна медаль в присіданні зі штангою 170 кг.
  • мала срібна медаль за вправу «тяга станова».

В сумі триборства з результатом 460 кг. і виконанням нормативу «Майстра спорту України» Олександр став срібним призером чемпіонату.

Другий день турніру приніс нам ще одне золото та срібло. Дар'я Пишенкова, змагаючись у ваговій категорії до 63  кг посіла друге місце  в «присіданні зі штангою», а в жимі лежачи їй не було рівних і з результатом 72,5 кг. здобула золото. В сумі триборства 270,5 кг. виконала І дорослий розряд.

З 19-24 травня 2021 року відбувся чемпіонат України в м. Коломия з класичного пауерліфтингу серед  жінок та жінок-студентів, серед чоловіків та чоловіків студентів. 20 травня 2021 року виступала Крістіна Булгакова, яка серед жінок посіла почесне 4 місце. Серед жінок-студентів в сумі триборства стала чемпіонкою України.

Вітаємо зі спортивними досягненнями та бажаємо нових спортивних перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь