Вокальна перлинка нашого краю

Дата: 26.05.2021 09:30
Кількість переглядів: 241

У місті  Кропивницькому Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості  було проведено Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі у форматі онлайн. Захід пройшов у чотирьох номінаціях: «Громадська думка», «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Вокальне мистецтво», «Художнє читання». Участь у фестивалі взяли 1731 учасник з усіх областей України.

У номінації «Вокальне мистецтво» в жанрі «Народний вокал»  у віковій категорії «Дебют» дипломом II ступеня нагороджена Рабовська Дар'я, вихованка комунального закладу «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради Херсонської області, керівник Кострова Світлана Володимирівна. Участь та перемога у в такому авторитетному Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі – це знакова подія на шляху кожного виконавця.

Фото без опису

Вітаємо тебе, наша талановита зірочка! Бажаємо й надалі чимало творчих злетів, і нехай цей чудовий  фестиваль-конкурс стане стартом для розвитку професійної творчості!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь