Новий день- нові досягнення

Дата: 27.05.2021 09:31
Кількість переглядів: 210

23 травня в місті Херсон відбувся фестиваль – конкурс хореографічного мистецтва «Elі DANCE FEST», на який з’їхались колективи з Нової Каховки, Каховки, Запоріжжя, Кривого Рогу, Херсону, Олешківський ЦДЮТ.  Хореографічний колектив «Грація», «Life in Dance» КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради під керівництвом Рогожі Тетяни Іванівни гідно представив  Великолепетищину на фестивалі.

Фото без опису

 Отож, почесними нагородами  поповнили скарбничку творчих досягнень – Дмитренко Єва, Ковпей Неоніла – нагороджені дипломом І ступеня у номінації «Сучасний танець» (мала група), Бойко Анна – дипломом ІІ ступеня у номінації «Естрадний танець» (соло), Кононенко Ірина, Дмитренко Єва – дипломом ІІ ступеня у номінації «Дитячий танець».Також діти отримали  медалі та дипломи від організаторів конкурсу. Танцівниці під час виступів заворожили легкістю і граційністю рухів. За роки навчання діти стають досвідченими танцівницями, збагачуючи навколишній світ своєю фізичною і духовною красою. Ця наполеглива праця, це – високе мистецтво педагога-хореографа, зрівнятись з яким може тільки велична музика та довершена поезія.  Виступи вихованців перебувають на тому високому п’єдесталі, ім’я якому – довершеність. Досконалість в усьому – у рухах, постановках, діяльності колективів. Це стало можливим завдяки послідовному дотриманню педагогом засад класичного танцю, який є базою для постановки усіх художніх номерів. Трансформуючи через класичну основу багатство рухів та різномаїття сучасних танців, особливості їх музичного наповнення, Тетяна Іванівна створює прекрасні неповторні танцювальні композиції в сучасній інтерпретації. Кожна постановка педагога – це своєрідний витвір хореографічного мистецтва.

Вітаємо вихованців, керівника і батьків з  перемогою. Бажаємо  не зупинятися на досягнутому, а йти вперед до нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь