Одна із основних послуг у Службі зайнятості це професійне консультування та професійна орієнтація безробітних

Дата: 31.05.2021 16:02
Кількість переглядів: 276

Одна із основних послуг у Службі зайнятості це професійне консультування та професійна орієнтація безробітних. Здається нікого не здивуєш висловленням «Методи пошуку роботи» . Кожен у сучасному житті стикався з проблемою працевлаштування.

Та, вивчення основ складання резюме, сучасних джерел пошуку роботи; участь у практичних заняттях з підготовки до співбесіди з роботодавцем- завжди надають безробітному нові знання, збільшують можливості пошуку роботи та прискорюють працевлаштування.

Нерідко безробітні говорять, що на співбесіді з роботодавцем не розповіли про себе щось з основних своїх професійних переваг, або ж не вказали їх у резюме. Чому? Не згадали, розгубилися, зніяковіли….

Тому, детальний аналіз своїх знань, якостей, вміння презентувати себе як професіонала в резюме та в розмові, ведення співбесіди, сприйняття інформації, реакція на інтонацію – все це частини профконсультаційних семінарів що проводяться у службі зайнятості.

Активні учасники семінарів завжди знайдуть для себе нові цінні знання та спробують їх на практиці.

Графік семінарів знаходиться у інформаційних залах Великолепетиської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості.

Відвідати семінари можуть не лише безробітні.

Великолепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості знаходиться за адресою Велика Лепетиха, вул. Миру 16 а.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь