До уваги платників акцизного податку!

Дата: 01.06.2021 11:31
Кількість переглядів: 116

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів та платників акцизного податку, які реалізують пальне або спирт етиловий, на необхідності уважного заповнення та подання Декларації акцизного податку (далі – Декларація), а також сплати до бюджету цього податку.



Так, суб’єкти, які мають один або декілька пунктів продажу на території одного або декількох населених пунктів, що входять до складу об’єднання територіальних громад (далі – ОТГ), (один код КОАТУУ) та обслуговуються в одному контролюючому органі складають та подають Декларацію та заповнюють один Додаток 6 до Декларації відповідно до цього КОАТУУ.

Суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами, що мають декілька пунктів продажу на території декількох населених пунктів, що входять до складу ОТГ (різні коди КОАТУУ) та обслуговуються в різних контролюючих органах складають та подають Декларацію до кожного контролюючого органу та заповнюють додаток 6 до Декларації окремо за кожним КОАТУУ.

Суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами, що мають декілька пунктів продажу на території декількох населених пунктів, що входять до складу ОТГ (різні коди КОАТУУ) та обслуговуються в одному контролюючому органі складають та подають одну Декларацію з кількістю Додатків 6, що відповідає кількості кодів КОАТУУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь