Попередження про перевірку системи оповіщення 08 червня 2021 року

Дата: 03.06.2021 11:05
Кількість переглядів: 176

Великолепетиська селищна рада повідомляє, що 08 червня 2021 року на території Великолепетиської селищної ради буде проводитися комплексна перевірка готовності територіальної системи централізованого оповіщення шляхом:

Фото без опису

1. Включення ??електричної сирени?? з передачею сигналу «УВАГА ВСІМ» – 08 червня 2021 року о 12:05.?????

2. Передачі мовного повідомлення в ефірних засобах масової інформації – навчальної інформації з питань цивільного захисту:

? телерадіоканалом ПАТ НСТУ "Херсонська регіональна дирекція UA:ХЕРСОН" 8 червня з 12:10 год. по 12:20 год.

Перед терміновою інформацією передається сигнал цивільного захисту «УВАГА ВСІМ» – попереджувальний голосовий або звуковий сигнал про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, який розповсюджується за допомогою уривчастого звучання електросирени

????Почувши сирену, зберігайте спокій – вашому життю та здоров’ю нічого не загрожує! Ввімкніть радіо або телевізор, уважно прослухайте мовне повідомлення сигналу «УВАГА ВСІМ» і дійте відповідно з отриманою інформацією.

???? Сповістіть про це сусідів, особливо людей похилого віку.

Громадяни! Будьте уважні до повідомлень і сигналів цивільного захисту. Це врятує ваше життя, життя ваших близьких та рідних, збереже здоров’я та майно у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

????Регіональна система централізованого оповіщення призначена для інформування та оповіщення органів влади, формувань цивільного захисту та населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій.

Необхідно пам’ятати, що повідомлення про загрозу або виникнення небезпечних подій (аварій, катастроф, стихійних лих) здійснюється за допомогою проводового та ефірного радіомовлення, телебачення та інших засобів масової інформації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь