Великолепетиський селищний голова Максим Колокот взяв участь у I Міжнародному інвестиційному форумі «Південна стратегія розвитку»

Дата: 16.06.2021 15:54
Кількість переглядів: 994

У с. Стрілковому на Арабатській Стрілці під патронатом Президента України та голів п’яти обласних державних адміністрацій відбувся I Міжнародний інвестиційний форум «Південна стратегія розвитку», метою якого є розбудова та соціально-економічний розвиток тимчасового прикордоння з Автономною Республікою Крим та реінтеграція трудових ресурсів і бізнесу.

Фото без опису

   Форум, який складався з 2-х пленарних засідань та 12-ти секцій, об'єднав представників уряду, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, бізнесу й інвесторів для формування стратегії розвитку південних регіонів України. На зібрання завітали 168 голів громад, понад 400 гостей та волонтерів, 30 професійних спікерів, представники 5 Міністерств. В засіданні інвестиційного форуму взяв участь і Великолепетиський селищний голова Максим Колокот. 

Перший інвестиційний форум «Південна стратегія розвитку» став платформою для презентації понад 30-ти інвестиційних проєктів, які стануть точкою відліку розбудови Півдня України.

Як зазначив голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир, тема кожної із секцій обов’язково стане основою для розвитку не лише півдня, а й всієї України, адже на різних локаціях відбуватимуться презентації важливих проєктів:

«Подібних інвестиційних форумів на Херсонщині має бути більше, адже наша область має великі можливості та потенціал. «Південна cтpатегія pозвитку» має на меті не лише pеалізувати різноманітні пpоєкти, але і зміцнити позицію pегіону у кожній сфері. Переконаний, вже зовсім скоро  від форуму ми отримаємо перші результати, адже серед його учасників  багато  міжнародних інвесторів».

За інформацією Херсонської обласної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь