Ветерани праці в музеї

Дата: 18.06.2021 15:48
Кількість переглядів: 189

22 червня 2021 року виповнюється 80 років від початку Німецько-радянської війни 1941-1945 років. 18 червня ветерани праці прийшли до КЗ «Великолепетиський селищний народний краєзнавчий музей ім. О. І. Ціпко», щоб згадати про участь великолепетисьців в цій війні. Дехто прийшов з подарунками. Шандро Емма Вартанівна подарувала музею ікону Ісуса Христа, а Котеринська Лідія Іванівна фотоапарат «Смена – 6».

Фото без опису

Директор закладу Марченко М. М. розповів присутнім про те, як розпочалась війна, як вона прийшла на Великолепетищину, про участь наших жителів у обороні сіл громади, у партизанському загоні А. Г. Резніченка, окупаційний режим, остарбайтерів, Нікопольський плацдарм, дітей підвалу і ліквідацію наслідків цієї війни.

Після цього для присутніх було проведено оглядову відпустку по залах музею, в експозиціях яких відбулося багато змін з часу останнього відвідання ними музею. По завершенню зустрічі Голова місцевої організації ветеранів Курносик В. І. і Марченко М. М. звернулись з проханням записати спогади дітей війни, і поповнити музей експонатами.

Директор музею М. М. Марченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь