Напередодні Дня медичного працівника відбулася святкова концертна програма

Дата: 19.06.2021 10:11
Кількість переглядів: 309

18 червня, напередодні Дня медичного працівника, на базі Великолепетиського селищного Будинку культури, відбулась святкова концертна програма, адресована медикам Великолепетиської громади.

Фото без опису

Свято розпочалося з привітальних слів голови Великолепетиської селищної ради Максима Колокота. Він щиро подякував хранителям здоров`я за професійність, терпіння, витримку, чуйність, доброту і увагу до людей та почесно вручив грамоти кращим представникам медичної галузі.

Надалі привітання прозвучали від директора КНП «Великолепетиська лікарня» Ольги Чистікової. Вона сердечно висловила подяку своїм колегам за їхню невтомну працю та відзначила грамотами працівників лікарні.

Наступною вітальне слово перейняла директор Великолепетиського територіального центру соціального обслуговування населення Галина Зінченко, яка вручила подарунки керівникам медичних закладів.

З радістю привітала медичних працівників представник Благодійного фонду Ігоря Колихаєва Німченко Таісія. З нагоди свята, медичні працівники отримали подарункові набори від фонду.

Святковий концерт подарували солісти Великолепетиського ЦБК: Володимр Мікула, Світлана Кокляр, Руслан Атаєв, Анна Антипенко, Єгор Бойко, Ліза Барієва та дитячий танцювальний колектив «Карамель». Всі вони доклали максимум зусиль, аби створити гарний святковий настрій усім, хто завітав на свято.

Шановні медичні працівники! Від щирого серця бажаємо вам, щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб і конфліктів і щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаємо бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини.

Інформація Великолепетиського ЦБК, фото Великолепетиська селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь