Концертна програма з нагоди свята випускного Університету ІІІ віку

Дата: 24.06.2021 14:48
Кількість переглядів: 502

23 червня на базі КЗ «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», відбулася концертна програма з нагоди свята випускного Університету ІІІ віку.

Фото без опису

На свято завітав  селищний голова Максим Колокот, який зі словами подяки та щирими побажаннями привітав  випускників Університету ІІІ віку. Веселий настрій та неймовірну святкову програму подарували присутнім творчі працівники Великолепетиського  центрального Будинку культури

Щирою, теплою та привітною була зустріч, адже працівники культури  є постійними учасниками засідань Університету і на них завжди з нетерпінням чекають його слухачі.

Щоб привітати всіх з випуском та надати зустрічі веселого настрою,  концертну програму вирішено було провести під гаслом «У дім, де сміються, приходить щастя». А щиро та гучно сміятися усім присутнім допомогли колоритні лепетиські кумасі Олена Шеховцова та Наталія Дмитренко (гумористичний дует "Контраст"). У їх яскравому виконанні пролунали  дотепні історії, кумедні побрехеньки, смішні афоризми та жарти. 

Запальними піснями гарного настрою  додали  талановиті солісти: Володимир Мікула, Світлана Кокляр, Антипенко Анна та вокальний ансамбль «Острівчани», які, до речі, є випускниками цього Університету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь