«Співпраця громад області заради розвитку освіти Херсонщини»

Дата: 25.06.2021 15:12
Кількість переглядів: 508

24 червня освітяни, керівники навчальних закладів, представники обласної та місцевої влади зібралися на обласному освітньому форумі, аби разом напрацювати подальші кроки, які дозволяють сформувати спроможну освітню систему та ефективну мережу закладів загальної середньої освіти в тергромадах Херсонщини.

Фото без опису

Всього у форумі «Співпраця громад області заради розвитку освіти Херсонщини» взяли участь 40 голів тер громад, 14 представників міськрад, 5 голів РДА, 5 голів райрад, ректори провідних вишів області та директори шкіл.

«Розвиток освітнього середовища - пріоритетна тема для влади, адже вона стосується молоді Херсонщини. Це люди, від яких в майбутньому залежить розвиток нашої області. У першу чергу, для цього нам зараз потрібно забезпечити якісну освіту в кожному куточку нашої області. Всі мають отримувати однаково гарну освіту не залежно від місця проживання», - наголосив голова облдержадміністрації Сергій Козир.

Зокрема, на форумі обговорили питання забезпечення навчальних закладів області сучасним обладнанням, а також - залучення висококваліфікованих педагогів. За підсумками обговорення визначили подальші кроки.

Була і приємна святкова частина форуму, з нагородженнями та привітаннями. Почесною грамотою голови Херсонської обласної ради був нагороджений і Великолепетиський селищний голова Максим Колокот за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, активну життєву позицію та з нагоди 40-річчя від дня народження.

За інформацією Херсонської обласної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь