Свято відкриття дитячого майданчика у Малолепетиському старостинському окрузі

Дата: 01.07.2021 09:37
Кількість переглядів: 228

Цього свята у Малій Лепетисі чекали щонайменше рік, бо саме рік тому у колишній Малолепетиській сільській раді з ініціативи сільського голови М.В. Колокота та громадського комітету "с. Мала Лепетиха" був започаткований проєкт з реконструкції паркової зони у центрі села з встановленням модернізованого дитячого майданчика та фонтану.

Фото без опису

І ось цей довгоочікуваний день настав. На свято відкриття дитячого майданчика "Сонечко" прибули селищний голова Великолепетиської громади Максим Колокот, генеральний директор підприємства ТОВ "Агрісістейн" Пітер Мітчелл Томпсон, представники селищної ради, староста Малолепетиського старостинського округу Ольга Барановська. представники Благодійного фонду Ігоря Колихаєва( Геннадій Лагута).

Малолепетиський СБК представив концертну програму, у якій прозвучали відомі та сучасні пісні про прекрасну пору року дитинства у виконанні винуватців свята, кому й присвячене воно було та клубних працівників.

Олена  Попіль виступила у ролі ведучої. Свято відкрив селищний голова Максим Колокот, кому й належала ідея створення дитячого комплексу, естафету перейняв генеральний директор бюджетоутворюючого сільгосппідприємства Пітер Мітчелл Томпсон, хто фінансував придбання й встановлення сучасного яскравого обладнання для дитячого майданчика, який сьогодні постав в усій красі на радість діткам і дорослим.

Концерт продовжувався, дзюркотів фонтан, раділи дітлахи, катаючись на різного виду гойдалках та атракціонах. У тінистому парковому майданчику безкоштовно роздавалася солодка вата від Геннадія Лагути( Благодійний фонд І.Колихаєва), морозиво від Пітера Томпсона, солодощі від Вячеслава Нікітчука, Сергія Камєнєва, Валентина Лукашова, Асі Гундер. Вистачило всім! Дітям - радість! Подяка всім, хто її подарував!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь