Неймовірні події поєдналися одного дня у КЗ "Великолепетиський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Дата: 01.07.2021 13:38
Кількість переглядів: 469

Є місце, що ніколи не забутнє,
Країна, що народжує майбутнє
.

30 червня в КЗ "Великолепетиський ЗЗСО І-ІІІ ступенів" відбулися дві надзвичайно важливі події. Перша - представлення директора освітнього закладу, а друга - випускний вечір - офіційне вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту.

Фото без опису

Кожна школа - це маленька країна. В ній є свої звичаї, традиції, закони. Тому педагогічний колектив влаштував захід-сюрприз для Карпачової Ганни Григорівни та Недбайло Світлани Михайлівни. 

 Ганна Григорівна - сучасний директор школи, яка вела свій освітній заклад до визначених перспектив, долаючи всі перешкоди, і завжди досягала успіху. Педагоги, батьки та учні Великолепетиського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів подякували вмілому керівнику за багаторічну плідну працю в системі освіти. Також до привітань приєднався селищний голова Максим Вікторович Колокот, подякувавши за багаторічну працю та відзначивши високий рівень професійної діяльності Ганни Григорівни.

Цього ж дня Максим Вікторович офіційно представив нового директора школи - Світлану Михайлівну Недбайло. В урочистій святковій атмосфері з новим директром було підписано контракт. Очільник громади разом із начальником відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Тетяною Трохименко привітали Світлану Михайлівну з новою посадою, побажали успіхів і наснаги у подальшій праці.  Дуже гучно лунали оплески залу, адже Світлана Михайлівна, будучи впродовж багатьох років на посаді завуча, зарекомендувала себе висококваліфікованим спеціалістом і професіоналом. Увесь трудовий колектив закладу підтримує нового директора та дякує Ганні Григорівні, яка підготувала на своє місце дуже перспективну зміну.  

Що ж, рік прожито й знову плани, плани…
Нові завдання десь на видноколі.
Учителі й директор в школі — це титани,
Бо це ж не просто так, а поклик долі!

Автор: заступник директора з виховної роботи Земляна І.С.
Фото: Великолепетиська селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь