Податковий ранок на «Лепетиха ФМ»

Дата: 01.07.2021 14:22
Кількість переглядів: 168

Гостею ранкового ефіру на радіо «Лепетиха ФМ» стала начальниця Великолепетиської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда. Цього разу говорили про сплату майнових податків, до яких належать: податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок та плату за землю.

Фото без опису

         Світлана Маленда повідомила слухачам, що до 1 липня 2021 року податківці надсилатимуть (вручатимуть) податкові повідомлення – рішення про сплату майнових податків. Зокрема, нагадала за який саме період нараховуватимуться громадянам ці податки, що саме є базою оподаткування, в який термін (з дня отримання відповідного повідомлення) необхідно сплатити податки та хто має пільги щодо їх сплати.

         Окремо податківиця зазначила, що у Великолепетиській ДПІ кожен громадянин чи представник бізнесу може отримати фахову консультацію щодо особливостей оподаткування, а також провести звірку з базами даних органів ДПС. Аби отримати пільгу, також необхідно звернутись до податкової інспекції із заявою та документами, що посвідчують право на пільгу.

         На завершення прямого ефіру Світлана Маленда побажала всім радіослухачам міцного здоров’я та закликала мешканців Великолепетиської та Рубанівської територіальних громад власним прикладом засвідчити високу податкову культуру під час сплати майнових податків, які надійдуть до місцевих бюджетів громад.

 Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь