ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Великолепетиської селищної ради «Про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання у комунальному позашкільному навчальному закладі Великолепетиська дитяча школа мистецтв» Велик

Дата: 01.07.2021 15:16
Кількість переглядів: 178

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Великолепетиської селищної ради «Про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання у комунальному позашкільному навчальному закладі Великолепетиська дитяча школа мистецтв» Великолепетиської селищної ради

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України від 11 вересня 2003 року №11620-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Великолепетиської селищної ради «Про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання у комунальному позашкільному навчальному закладі Великолепетиська дитяча школа мистецтв» Великолепетиської селищної ради (далі - КПНЗ «Великолепетиська ДШМ»), розроблений відділом соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради.

Проєкт спрямований на встановлення чітко визначених розмірів батьківської плати за навчання дітей у КПНЗ «Великолепетиська ДШМ», спрямування отриманих за надані послуги коштів на покращення матеріально-технічної бази та інші видатки школи.

Підставою для розробки є Закони України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», Положення про позашкільний навчальний заклад, постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 1997 року № 260 «Про встановлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей», керуючись статтями 26, 69 Закону України «Про місцеве самоврядування».

Проєкт та аналіз регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Великолепетиської селищної ради  https://vlep-gromada.gov.ua/.

З текстом проєкту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також у відділі соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Поштова та електронна адреса розробника: 74502, вул. Соборна, 6, смт Велика Лепетиха,  Херсонська область, e-mail:vsksvlep@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь