Зі школами попрощалися випускники Великолепетиської громади

Дата: 02.07.2021 11:39
Кількість переглядів: 867

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились у минулому уроки та контрольні. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

Фото без опису

25 та 30 червня відбулися  хвилюючі прощання зі школами у селищі Велика Лепетиха. Під оплески гостей, батьків, учителів, випускникам було вручено документи про загальну середню освіту, відзначено срібних і золотих медалістів.

Привітати випускників, їх батьків та вчителів з урочистою подією мав нагоду селищний голова Максим Колокот. Очільник громади бажав випускникам  наснаги й завзяття у житті, реалізації ідей та досягнення поставлених цілей, амбітних планів і величних звершень.

Тож ще раз вітаємо усіх випускників Великолепетиської громади із закінченням школи, бажаємо  успіхів, здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники!

В добру путь, дорогі випускники!

Інформація: Великолепетиська селищна рада
Фото: Сергій Шашликов, Ліна Кононенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь