Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Про результати засідання комісії з наповнення селищного бюджету та робочої групи з легалізації найманої праці.

Дата: 08.07.2021 17:05
Кількість переглядів: 900

7 липня під головуванням селищного голови Максима Колокота відбулося засідання комісії з наповнення селищного бюджету та робочої групи з легалізації найманої праці. На початку засідання підбито підсумки проведеної роботи з моменту останньої зустрічі, відпрацьовано основні шляхи щодо наповнення бюджету на найближчий час. Також обговорено результати роботи робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, напрацьовано подальші плани.

Фото без опису

Зокрема, начальник фінансового відділу Великолепетиської селищної ради Ірина Мамаєва зазначила, що в результаті проведених рейдових обстежень робочою групою з питань легалізації найманої праці, зареєстрували підприємницьку діяльність чотири фізичні особи, легалізовано два найманих працівника.

Між іншим у ході засідання наголосили, що проведена інформаційно-роз’яснювальна робота, показала, що нехтуючи Законами України певні роботодавці допускають до роботи працівників без належного оформлення трудових відносин, а працівники, в свою чергу, свідомо приховують даний факт, чим позбавляють себе мінімальних та соціальних гарантій.

Зважаючи на це, нагадуємо, що з 01 липня 2021 року управління Держпраці у взаємодії з Державною податковою службою розпочало масштабне інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників. Майте на увазі, що тільки задекларована праця збереже від штрафу та допоможе розвивати бізнес.

Відповідальність за порушення законодавства про працю передбачена ст.265 КЗпПУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь