Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Про результати засідання комісії з наповнення селищного бюджету та робочої групи з легалізації найманої праці.

Дата: 08.07.2021 17:05
Кількість переглядів: 892

7 липня під головуванням селищного голови Максима Колокота відбулося засідання комісії з наповнення селищного бюджету та робочої групи з легалізації найманої праці. На початку засідання підбито підсумки проведеної роботи з моменту останньої зустрічі, відпрацьовано основні шляхи щодо наповнення бюджету на найближчий час. Також обговорено результати роботи робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, напрацьовано подальші плани.

Фото без опису

Зокрема, начальник фінансового відділу Великолепетиської селищної ради Ірина Мамаєва зазначила, що в результаті проведених рейдових обстежень робочою групою з питань легалізації найманої праці, зареєстрували підприємницьку діяльність чотири фізичні особи, легалізовано два найманих працівника.

Між іншим у ході засідання наголосили, що проведена інформаційно-роз’яснювальна робота, показала, що нехтуючи Законами України певні роботодавці допускають до роботи працівників без належного оформлення трудових відносин, а працівники, в свою чергу, свідомо приховують даний факт, чим позбавляють себе мінімальних та соціальних гарантій.

Зважаючи на це, нагадуємо, що з 01 липня 2021 року управління Держпраці у взаємодії з Державною податковою службою розпочало масштабне інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників. Майте на увазі, що тільки задекларована праця збереже від штрафу та допоможе розвивати бізнес.

Відповідальність за порушення законодавства про працю передбачена ст.265 КЗпПУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь