Робоча зустріч з працівниками медичної галузі

Дата: 09.07.2021 17:24
Кількість переглядів: 1243

8 липня селищний голова Максим Колокот та начальник Відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Тетяна Трохименко провели робочу зустріч з керівниками та працівниками КНП «Великолепетиська лікарня»,  КП «Великолепетиський Центр первинної медико-санітарної допомоги», аби обговорити проблеми функціонування медичних закладів, питання фінансово-економічного забезпечення вторинної ланки,  поточні робочі моменти та плани на найближчий час.

Фото без опису

На початку зустрічі очільник громади коротко поінформував присутніх про роботу селищної ради з різних напрямків, про проблеми, які виникають та ті, які були вирішені після передачі Великолепетиської лікарні громаді, інші хвилюючі аспекти. Також Максим Вікторович поділився планами та своїми баченнями на майбутнє функціонування первинної і вторинної ланки.

У ході конструктивного діалогу присутні обговорили статистику ведення медичних записів на сайті НСЗУ. Усі бажаючі висловили свою думку з питань, які піднімалися, обговорили інші хвилюючі питання.

З метою формування фінансово-господарського плану розвитку закладів охорони здоров’я первинної та вторинної ланки Великолепетиської селищної ради керівникам медичних закладів було доручено визначити проблеми функціонування очолюваних підприємств, розробити конкретні пропозиції, щодо їх  розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь