Селищний голова Максим Колокот взяв участь у загальних зборах Всеукраїнської асоціації громад

Дата: 26.07.2021 10:09
Кількість переглядів: 1017

Минулого тижня селищний голова Максим Колокот взяв участь у загальних зборах Всеукраїнської асоціації громад, які відбулися у м. Київ. У рамках цього заходу на панельній дискусії «Сільський розвиток в контексті земельної реформи та децентралізації» високопосадовці обговорили основні виклики, які постали перед громадами після земельної реформи та реформи децентралізації.
Фото без опису
Серед питань порядку денного розглядалися і питання, щодо діяльністі Асоціації, план дій та розроблення нової Стратегії Асоціації, внесення змін до Статуту Асоціації, внутрішніх положень, визначення кількісного складу та обрання членів Правління Асоціації, членів Контрольно-ревізійної комісії та обрання Голови Асоціації. Зауважимо, що від Каховського району до членів  Правління Асоціації обрано очільника Великолепетиської громади Максима Колокота.
Участь у заході такого рівня - це важливий внесок у зміцнення та реформування місцевого самоврядування, у згуртування спільноти однодумців задля забезпечення сталого розвитку українського села.
До слова, Всеукраїнська асоціація громад - це об`єднання зусиль сільських та селищних рад, спрямованих на захист прав та інтересів відповідних територіальних громад. Cтворення умов для ефективнішого здійснення повноважень місцевого самоврядування та сприяння у підготовці проектів рішень ОМС. Налагодження взаємодії з органами державної влади у процесі вирішення питань місцевого і регіонального розвитку з метою узгодження загальнодержавних, регіональних та місцевих інтересів шляхом проведення консультацій, підготовки висновків та пропозицій до проектів нормативно-правових актів із зазначених питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь