Великолепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 27.07.2021 10:16
Кількість переглядів: 140

 З нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня 2021 року, Великолепетиською районною філією  Херсонського  обласного центру зайнятості організовано та проведено 26 липня 2021 року інформаційний захід для безробітних .

У заході взяли участь представники Великолепетиського територіального центру надання соціальної допомоги Крамаренко Світлана Володимирівна та Клиба Світлана Анатоліївні. Вони роз’яснили клієнтам поняття «торгівля людьми», ознайомили з законодавством України у сфері працевлаштування за кордоном, наслідками зовнішньої нелегальної трудової міграції, перевагами легального працевлаштування в Україні  та за кордоном.                                                             

Світлана Володимирівна  розповіла про можливі  форми та методи вербування,  експлуатації людей в рабстві. Зупинилась на реаліях, з якими стикаються трудові мігранти за кордоном, видах шахрайства при працевлаштуванні за кордоном. Розповіла про  консульський захист. Надала присутнім буклет, з корисною інформацією для тих, хто зібрався за кордон та контактні дані національної телефонної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів.

Лекція перейшла в цікавий діалог з запитаннями та відповідями. Безробітні ділилися особистим досвідом за тематикою семінару.

Запрошуємо всіх бажаючих долучатися до інформаційних заходів.  З графіком семінарів ви можете ознайомитися у приміщені філії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь