На прибирання усієї території селища від трави та чагарників елементарно не вистачає часу і робочих рук.

Дата: 12.08.2021 10:48
Кількість переглядів: 767

На прибирання усієї території селища від трави та чагарників елементарно не вистачає часу і робочих рук.  Відверто про це говорять у Великолепетиській селищній раді, фіксуючи абсолютно всі звернення, скарги та прохання жителів прибрати ту чи іншу вулицю. Питання благоустрою сьогодні є одним із пріоритетних та важливих, у цій сфері дійсно ведеться щоденна наполеглива робота. Однак свої корективи вносять погодні умови і наявність певних не дуже сприятливих чинників.

Фото без опису

Цьогорічний весняно-літній період розчарував чи потішив, кому вже як, неабиякою кількістю опадів. Через постійні рясні дощі, надто збільшується і чисельність небажаної рослинності. Працівники з благоустрою селищної ради день у день наводять лад у Великій Лепетисі, для роботи було придбано нові мотокоси, виділяються кошти на згадані цілі. Проте, значна територія селища та відсутність достатньої кількості працівників і техніки не дозволяють виконати завдання стовідсотково.

Велику подяку виносимо депутату селищної ради Руслану Узбеку за придбану для селищної ради сучасну потужну газонокосарку, яка вже активно використовується та значно допомагає в роботі.

Між тим, хочеться звернути увагу на наступне. Неодноразово на сайті та офіційній сторінці Фейсбук селищної ради публікувалися звернення до жителів, суб’єктів господарювання з проханням долучатися до прибирань, наводити лад хоча б на своїх прилеглих територіях. Сьогодні ж бачимо – сприймається дане прохання  неохоче.

І саме у таких ситуаціях чітко видно ставлення кожного мешканця до свого рідного селища, один до одного. Хтось з розумінням і безкорисливою щирістю приходить на допомогу, а у когось, на жаль, як завжди «моя хата скраю».

 Жити в охайному, квітучому та доглянутому населеному пункті бажає напевно кожен його мешканець. І це цілком зрозуміле бажання, адже квітучі клумби, ошатні дерева, викошена трава і чиста від сміття територія - приносять не лише зручність та комфорт а й просто милують око, викликають велике естетичне задоволення. Коли ж дехто зустрічає зарослі чагарників чи не обкошену траву, то відразу спішить у цьому когось звинуватити. А що як просто спробувати допомогти та долучитися до благоустрою рідного куточку? Адже Велика Лепетиха наш спільний дім і те на скільки добре він доглянутий залежить не лише від влади, а й від кожного з нас.

Нагадуємо, що Великолепетиська селищна рада все ще запрошує усіх бажаючих на роботу у сферу  благоустрою Великої Лепетихи. Кожен із вас може дійсно допомогти селищу ділом, а не словами у соціальних мережах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь