Проведено лекцію з питань дотримання правил пожежної безпеки на підприємстві та порядку дій у разі виникнення пожежі

Дата: 17.08.2021 11:40
Кількість переглядів: 799

16 серпня головним інспектором відділу запобігання надзвичайних ситуацій Каховського РУ ГУ ДСНС України у Херсонській області, капітаном служби цивільного захисту Ліпіліним Анатолієм Сергійовичем проведено лекцію з питань дотримання правил пожежної безпеки на підприємстві та порядку дій у разі виникнення пожежі для працівників Великолепетиської селищної ради.

Фото без опису

Рятувальник висвітлив питання протипожежної безпеки, первинних засобів пожежогасіння, а також нагадав про правила тушіння пожежі, користування вогнегасниками та евакуації у разі виникнення пожежі

Рятувальником акцентовано увагу присутніх на дотримання правил пожежної безпеки на робочому місці та в побуті. наведено приклад причин виникнення пожеж в житлі та розповів про способи запобігання пожежам, як в побуті так і на робочому місці.

Під час лекції слухачів було ознайомлено з вимогами правил пожежної безпеки. Було акцентовано увагу на вміння керівництва приймати зважені та оптимальні рішення, знання своїх обов’язків та злагодженість дій працівників у випадку пожежі, дієвість планів та системи оповіщення на випадок надзвичайної ситуації.

Окрім цього, в процесі лекції слухачам було доведено будова вогнегасників, їх призначення та принцип роботи. Наочно показано особливості застосування вогнегасника.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь