Нарада з керівниками закладів освіти Великолепетиської  громади

Дата: 18.08.2021 17:09
Кількість переглядів: 649

17 серпня, напередодні початку нового 2021-2022 навчального року, проведено нараду для керівників закладів освіти Великолепетиської  громади під головуванням селищного голови Максима Колокота. На порядку денному питання вакцинації працівників (виконання п3. доручення голови обласної державної адміністрації від 17.08.2021 року № 151-д), поточні питання та перспективи роботи у новому навчальному році.

Фото без опису

Зокрема, у ході наради учасниками прийнято рішення щодо щеплення не менше 80% працівників закладів освіти до 1 вересня 2021 року задля забезпечення навчання в очному форматі. Між тим, присутні обговорили питання про організацію роботи та дотримання протиепідемічних заходів у закладах в період карантину, про підготовку закладів освіти до нового навчального року, опалювального сезону.  Також звернули увагу на деякі аспекти проведення ремонтних робіт в приміщеннях закладів освіти, обговорили питання організації харчування, підвозу дітей шкільними автобусами та інші.

Селищний голова Максим Колокот заслухав усіх присутніх, взяв до уваги зазначені проблемні питання, пропозиції та закликав керівників закладів освіти не мовчати, ділитися думками, об’єднуватися та співпрацювати на благо спільної справи, кращого майбутнього на освітній ниві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь