Великолепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості продовжує тісно співпрацювати з громадами.

Дата: 17.08.2021 17:17
Кількість переглядів: 164

Великолепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості продовжує тісно співпрацювати з громадами. 17 серпня 2021 року відбулася робоча зустріч в.о. директора - заступника начальника відділу надання соціальних послуг Кущ Гелени Віталіївни з головою Великолепетиської селищної ради Колокотом Максимом Вікторовичем.

Фото без опису

В ході спілкування Гелена Віталіївна детально розповіла про послуги, які надає служба зайнятості громадянам та роботодавцям. Під час візиту обговорені шляхи співпраці у питаннях сфери зайнятості, працевлаштування безробітних шляхом створення нових робочих міць на території громади. Максим Вікторович надав інформацію, що активно ведеться робота по створенню комунального підприємства з благоустрою, попередньо обговорено кількість вакансій на які будуть працевлаштовані бажаючі працювати.

 Також на сьогодні у громаді є вакансії підсобного робітника для наведення порядку у селищі, прибирати парки, сквери, узбіччя вулиць. Бажаючі працювати, можуть звернутися у Великолепетиську філію та отримати направлення на роботу. 

Великолепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь