Відбувся конкурс патріотичної пісні «Україна починається з тебе», присвячений 30-й річниці незалежності України.

Дата: 18.08.2021 17:32
Кількість переглядів: 302

17 серпня 2021 року, за ініціативи комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» та за підтримки відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради, відбувся конкурс патріотичної пісні «Україна починається з тебе», присвячений 30-й річниці незалежності України.

Конкурс проводився з метою популяризації музичних творів, що відображають визвольну боротьбу українського народу за волю і незалежність у різні часи історії нашої держави та з метою виховання у підростаючого покоління духовних, морально-етичних цінностей, любові до рідного краю, його історичного минулого, відродження національної української культури, духовності, традицій, примноження культурних традицій українського народу.

Свою майстерність та вміння показали учасники конкурсу: вокальні ансамблі, дуети, тріо та солісти дитячої школи мистецтв, комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» та його філій: Князегригорівського, Малолепетиського, Катеринівського сільських Будинків культури, та молодь селища.

Оцінювали виступи конкурсантів журі у складі: Павліченко Світлана Володимирівна, редактор суспільно-політичної газети «Таврійські вісті», голова журі, Візнович Ганна Анатоліївна, головний спеціаліст відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради, Хребтова Тетяна Леонідівна, директор комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» та начальник І відділу Каховського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Лукомець Олександр Вікторович.

Бурхливі емоції та чудові враження у глядачів викликали виступи усіх учасників співочого заходу, які були наповнені духом патріотизму та любові до рідної землі.

За підсумками обговорення журі нагородило кращих конкурсантів, а саме:

І місце – вокальний ансамбль «Слобода» Князегригорівського СБК, керівник Людмила Кацика;

вокальний дует у складі Веденко Наталії та Євсєєва Олександра Катеринівського СБК, керівник Наталія Веденко;

Віктор Дацько, селище Велика Лепетиха;

Бойко Єгор, Великолепетиський ЦБК, керівник Олена Токар

ІІ місце – вокальне тріо Князегригорівського СБК, керівник Курас Маргарита;

Наталія Москаленко, дитяча школа мистецтв

ІІІ місце - вокальне тріо Князегригоівського СБК, керівник Авраменко Ольга;

Валентина Маглатюк, Малолепетиський СБК

Інші учасники отримали грамоти за участь у конкурсі в номінаціях «за дух патріотизму» та «за збереження та відродження історичної спадщини».

Переможці конкурсу візьмуть участь у святковій концертній програмі, присвяченій 30-й річниці незалежності України та під час урочистостей будуть нагороджені Дипломами та подарунками.

Мистецький захід продемонстрував єдність українського суспільства, високий патріотичний дух учасників, об'єднаних спільною метою – жити в мирній і незалежній державі. Невичерпна любов до рідної пісні згуртувала всіх у велику українську родину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь