Виконали один із запланованих етапів на шляху до забезпечення жителів безперебійним водопостачанням

Дата: 19.08.2021 16:55
Кількість переглядів: 805

Відтепер усі мешканці Великої Лепетихи будуть з водою. Принаймні так,  на скільки це технічно можливо, адже останнім часом для цього проведено безліч робіт та докладено максимум зусиль  Великолепетиським СКГ «Сількомунгосп» за підримки Великолепетиської селищної ради.

Фото без опису

На сьогоднішній день виконано роботи по заміні глибинних насосів на водонасосних станціях південної та північної частини селища. Сучасні потужні занурювальні агрегати встановлено задля того, щоб максимально забезпечити стабільне водопостачання по всій території Великої Лепетихи. Як зазначає начальник комунального господарства Андрій Періг, основними перевагами нових глибинних насосів є економічне споживання електроенергії, тривалий термін експлуатації, підвищена міцність та надійність конструкцій.

«Виконали один з етапів запланованого – повідомляє Андрій Іванович, - поміж тим, завершили ремонт водонапірних башт у південній частині селища, найближчим часом планується їх підключити. Відтак ми забезпечимо створення резерву води об’ємом 300 м³». Наявність такого резерву дозволить забезпечити жителів (особливо верхніх вулиць) водою у пікові години водорозбору (у час максимального її використання – вранці, увечері), а також в моменти відключення електроенергії на водонасосних станціях.

«По всій території Великолепетиської громади вода повинна подаватися цілодобово та безперервно» – таким був і залишається один із головних меседжів селищного голови Максима Колокота. Поступово, але впевненими кроками задумане втілюється в життя. Звісно на шляху трапляються певні перепони, проблеми і непорозуміння, утім, не помиляється той, хто нічого не робить. Тим часом робота у цьому напрямку триває. Про стан справ з водопостачанням у Катеринівському та Князегригорівському старостинських округах повідомимо згодом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь