Відбувся серпневий форум педагогічних працівників «Освіта Великолепетищини – 30: складові успішності - безбар'єрність та якість»

Дата: 28.08.2021 12:08
Кількість переглядів: 229

27 серпня 2021 року на базі селищного будинку культури відбувся серпневий форум педагогічних працівників «Освіта Великолепетищини – 30: складові успішності - безбар'єрність та якість», у якому взяли участь селищний голова Максим Колокот, начальник відділу соціально-культурної сфери Тетяна Трохименко, завідувач сектору освіти відділу соціально-культурної сфери Тетяна Вольська, депутати селищної ради та 152 педагоги Великолепетиської громади.

Фото без опису

Учасниками заходу стали очільники освіти часів незалежності України Слабко Жанна Миколаївна, Періг Андрій Іванович, Пуляєва Валентина Миколаївна, спеціалісти - Камініна Алла Андріївна, Черевко Наталя Петрівна, які доклали чималих зусиль для поступу освіти упродовж становлення молодої держави.

Освітянський форум розпочався фотовиставкою «Ти у мене єдина», на якій педагогічні колективи висвітлили основні подій, що відбувалися в освітньому закладі впродовж 30 років.

Відкрився захід головню піснею держави, яку виконали вихованці Великолепеиської школи мистецтв.

З вітальним словом перед освітянською спільнотою виступив селищний голова Максим Вікторович Колокот. У своїй промові голова визначив основні пріоритети розвитку освіти громади на наступні роки, побажав учасникам форуму терпіння, слухняних учнів та натхнення. Не обійшлося без приємного моменту відзначення кращих педагогів громади. Грамотами селищного голови нагороджено Ілашко В. В., учителя фізики Малолепетиського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Т. Шевченка, Малахову І. В., директора інклюзивно-ресурсного центру, Рогожу Т. І., керівника гуртка Великолепетиського центру дитячої та юнацької творчості, Ворону В. О., учителя української мови і літератури Великолепетиського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів, Будченко Ю. О., музичного керівника Великолепетиського я/с № 1.

Далі до уваги учасників форуму представлено фільм «Освіта Великолепетищини», який абсолютно нікого не залишив байдужим і викликав море позитивних емоцій та відчуття гордості за нашу педагогічну спільноту.

За планом проведення Форуму перед учасниками виступили:

Тетяна Вольська, завідувач сектору освіти відділу соціально-культурної сфери, яка у своєму виступі акцентувала увагу на розвитку людського капіталу як місії освіти, на об’єднанні зусиль усіх стейкхолдерів, а також висвітлила основні події в освітньому просторі впродовж 30 років;

Ірина Кущ, вихователь групи продовженого дня комунального закладу «Великолепетиський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», яка представила своє бачення розвитку освіти на наступні роки;

Антоніна Глоба, директор комунального закладу «Великолепетиський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» розповіла про стан та перспективи розвитку закладу освіти в умовах децентралізації;

Юлія Рєпка, заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Князегригорівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» розказала про перехід закладу освіти на автономію;

Тетяна Степанець, вихователь-методист Великолепетиського ясла-садка № 1 ознайомила учасників форуму з результатами експериментальної роботи закладу за минулий навчальний рік та перспективи на наступний у контексті Нової української школи.

Голова профспілкової організації педагогічних працівників громади Смірнова Оксана Анатоліївна у своєму виступі звернулася до селищного голови з проханням щодо тісної співпраці і підтримки освітянської спільноти.

На завершення селищний голова відповів на ряд питань, які прозвучали в доповідях виступаючих, та запевнив, що вся робота колективу Великолепетиської селищної ради спрямована на покращення в системі освіти громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь