Відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій

Дата: 30.08.2021 18:35
Кількість переглядів: 765

30 серпня у Великолепетиській селищній раді відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому було опрацювали всі питання, що включені до порядку денного чергової тринадцятої сесії селищної ради.

Фото без опису

Серед іншого депутати обговорили звіт про виконання бюджету Великолепетиської селищної  територіальної громади за І півріччя 2021 року, детально зупинилися на кожному пункті з проєкту рішення «Про внесення змін до рішення третьої сесії селищної ради VIII скликання від 24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади на 2021 рік». У ході засідання детально обговорили ряд змін і до інших раніше прийнятих рішень. Також депутатами було розглянуто ряд Положень, погоджено проєкти рішень земельних питань, тощо.

У ході засідання плідно опрацювано всі проєкти рішень. Депутати отримали відповіді доповідачів на питання, які виникали впродовж обговорення і з зауваженнями та пропозиціями дали згоду внести проєкти рішень на розгляд чергової тринадцятої сесії селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь