Тринадцята чергова сесія Великолепетиської селищної ради

Дата: 31.08.2021 16:44
Кількість переглядів: 719

Дуже насиченою та плідною виявилася тринадцята чергова сесія Великолепетиської селищної ради, яка відбулася 31 серпня під головуванням селищного голови Максима Колокота. Розпочалося засідання тридцятихвилинкою, під час якої депутати обговорили певні питання децентралізації, реформи медицина та освіти, питання інформування населення стосовно роботи селищної ради.

Фото без опису

Також перед сесією була висловлена подяка за впровадження маршруту місцевого автобусу в район Забалка та побажання за повернення одного з рейсів. Хвилиною мовчання на початку сесії присутні вшанували депутата Херсонської обласної ради Миколу Дмитрука.

Рухаючись питаннями порядку денного депутати погодили звіт про виконання бюджету Великолепетиської селищної  територіальної громади за І півріччя 2021 року, прийняли рішення «Про внесення змін до рішення третьої сесії селищної ради VIII скликання від 24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади на 2021 рік». Поміж іншого цим рішенням було передбачено кошти на зарплати лікарям.

У ході сесії було прийнято рішення стосовно направлення звернення депутатів Великолепетиської селищної ради VIII скликання до Голови Верховної Ради України з проханням дослухатися до місцевого самоврядування та врахувати інтереси територіальних громад і не підтримувати прийняття законопроекту № 5600 із нормами про скасування роздрібного акцизу на тютюн, оскільки запропоновані цим проектом зміни розбалансують бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади і погіршать ресурсне забезпечення громади.

Далі рішенням селищної ради депутати затвердили порядок оплати та надання пільг по сплаті за навчання у комунальному позашкільному навчальному закладі «Великолепетиська дитяча школа мистецтв», затвердили  ряд важливих програм, внесли зміни до раніше прийнятих рішень та проголосували за блок земельних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь