День знань - одне із головних свят навчального року

Дата: 01.09.2021 16:09
Кількість переглядів: 291

1196 школярів сьогодні сіли за парти закладів освіти Великолепетиської селищної ради. Для 101 першокласника пролунав Перший дзвоник у їхньому житті. А це - нові друзі, новий ритм життя, нові враження. Не менш важливим став він і для 48 одинадцятикласників, бо проклав межу між дитинством і дорослим життям, уже зовсім скоро їм доведеться обирати професію, щоб реалізуватися в дорослому житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

Цьогоріч на День знань завітали представники Великолепетиської селищної ради й вручили кожному закладу освіти подарунковий сертифікат на суму 5000 гривень. Крім того, гості не просто відвідали лінійку та перший урок, а й стали його активними учасниками.

Свято відбулося урочисто, емоційно, в такому очікуваному й нарешті повноцінному очному форматі (оскільки нині Херсонщина перебуває в зеленій зоні, тож усі школи можуть розпочати роботу в традиційній формі)! До речі, Великолепетиські заклади загальної середньої освіти мають високий (більше 86%) рівень вакцинації працівників, що дає можливість продовжувати навчатися в класах навіть за умови погіршення епідеміологічної ситуації в Україні. 

Ще раз усіх зі святом! Міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони — це сила!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь