У Великолепетиській громаді відзначили День підприємця

Дата: 06.09.2021 16:35
Кількість переглядів: 174

У першу неділю вересня в Україні відзначається професійне свято – День підприємця. Саме з цієї нагоди, 04 вересня 2021 року, у великій концертній залі комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» Великолепетиської селищної ради  відбувся святковий концерт.

Фото без опису

Вітальні слова та теплі побажання лунали на адресу підприємців Великолепетиської громади від ведучих  заходу – Олени Шеховцової та Наталії Дмитренко.

З професійним святом вітав присутніх Великолепетиський селищний голова Максим Колокот, який подякував підприємцям за їх діяльність та допомогу у вирішенні економічних та соціальних питань громади. З наголи професійного свята Грамотами Великолепетиського селищного голови нагороджено підприємців: Павлюк Тетяну Семенівну, Кумановську Ірину Леонідівну, Чіжуна Сергія Володимировича та Лукашова Валентина Григоровича. Подяку голови Херсонської обласної державної адміністрації оголошено Нікітчуку Вячеславу Митрофановичу.

Святковий настрій та позитивні емоції дарували чудові солісти закладу: Світлана Кокляр і Марійка Істоміна, Анна Антипенко, Володимир Мікула, Єгор Бойко, Аріна Слабко, запальні танцювальні колективи "Карамель" та "Денс"(керівник – Олена Коноваленко).

Тож, ми щиро вітаємо підприємців Великолепетиської громади зі святом та бажаємо злагоди, добра, міцного здоров'я, щастя, розуміння та достатку! Нехай усі мрії здійснюються, а життя буде довгим, повним на яскраві та пам'ятні події.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь