Кращий спосіб попередження вчинення протиправних діянь – це їх профілактика

Дата: 08.09.2021 15:38
Кількість переглядів: 228

Одним із напрямків роботи відділення із соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради є соціальна робота з особами, які відбули покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на певний строк, а також звільненими від подальшого відбування зазначених видів покарань.

Фото без опису

Саме з цією метою фахівці відділення щомісячно кожного першого та другого вівторка проводять групові та індивідуальні заходи у Великолепетиському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» в Херсонській області.

           Як відомо, кращий спосіб попередження вчинення протиправних діянь – це їх профілактика. З метою недопущення вчинення особами, які вже мають судимості за вчинення злочинів, рецидивних злочинів 07 вересня 2021 року спільно із заступником начальника відділу «Великолепетиське бюро правової допомоги» Каховського МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кривовяз Ю.М. проведено лекторій та індивідуальну роботу на тему: «Рецидивна злочинність: поняття, види, попередження». Серед осіб, засуджених до відбування покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, розповсюджені листівки та буклети з відповідною тематикою, які мають на меті профілактику вчинення повторних та рецидивних злочинів.

    Сподіваємось, що проведені заходи допоможуть особам, які перебувають на обліку у районному секторі пробації, добровільно відмовитися від вчинення протиправних дій та злочинної поведінки та мати твердий намір відмовитися від злочинної діяльності.   

  

                                                      Комунальний заклад «Великолепетиський територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних  послуг)» Великолепетиської селищної ради»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь