У комунальному закладі «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради відбулась нарада

Дата: 07.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 176

07 вересня 2021 року  у комунальному закладі «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради відбулась розширена апаратна нарада із завідувачами відділень та соціальними робітниками закладу.

Фото без опису

Одне із питань, що розглядались на нараді стосувалось стану пожежної безпеки в побуті. Щороку, з початком опалювального сезону на подібні заходи до Територіального центру запрошуються представники Служби з надзвичайних ситуацій. Не стало виключенням і цього разу, - з даного питання виступив начальник 12 ДПРЧ  4 ДПРЗ  ГУ ДСНС України в Херсонській області, капітан служби цивільного захисту - Бойко А.О.

Соціальним робітникам роз`яснено правила пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення  та основні вимоги електробезпеки.  В якості додаткової інформації надані інформаційно-роз`яснювальні буклети.

Перед присутніми також виступила заступник начальника відділу обслуговування громадян №6  Управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Херсонській області – Дерій Л.А., яка розповіла про зміни в пенсійному законодавстві, що стосуються пенсіонерів та інвалідів.

У ході апаратної наради висвітлені питання виробничого характеру, а саме: підготовка підопічних Територіального центру до опалювального періоду  2021-2022 років; організація та проведення Дня людей поважного віку та інші.

Такі розширені заходи традиційно проводяться у комунальному закладі Територіального центру не рідше одного разу на місяць.

Комунальний заклад «Великолепетиський територіальний центр
соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»
Великолепетиської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь