Проведено засідання робочої групи з розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Великолепетиської  селищної ради

Дата: 14.09.2021 15:39
Кількість переглядів: 702

Великолепетиська селищна рада розпочала плідну роботу аби поборотися за отримання субвенції з держбюджету на виготовлення комплексного плану просторового розвитку власної території. (Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 року № 853 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад».

Фото без опису

Днями було проведено засідання робочої групи з розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Великолепетиської  селищної ради. На разі готується необхідний пакет документів, які наша громада має подати разом із заявкою про надання субвенції до обласної державної адміністрації. Незабаром обласна державна адміністрація розглядатиме подані документи та здійснюватиме розподіл коштів мiж бюджетами територіальних громад.

Довідково: комплексний план просторового розвитку території територіальної громади - це новий вид документації, він є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, охоплює усі територію територіальної громади на відміну від генеральних планів, які обмежуються лише населеним пунктом.

Як повідомлялося на сайті «Децентралізація дає можливості» рік тому  набула чинності Угода, згідно якої Міжнародний банк реконструкції та розвитку (Світовий банк) надає Україні фінансову підтримку на Програму «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України». В рамках Угоди протягом 2020 – 2024 років за рахунок коштів державного бюджету, зокрема, заплановано розробити 600 комплексних планів просторового розвитку територій громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь