Нарада членів робочої групи з розроблення схеми санітарного очищення населених пунктів  Великолепетиської селищної ради.

Дата: 15.09.2021 16:59
Кількість переглядів: 766

Проблеми стихійних сміттєзвалищ, постійне засмічення узбіч вулиць, необхідність посилення роботи по благоустрою території громади  – ці та інші болючі питання обговорювали під час наради члени робочої групи з розроблення схеми санітарного очищення населених пунктів  Великолепетиської селищної ради.

На зустрічі присутні окреслили сучасний стан поводження зі сміттям у нашій громаді, визначили головні проблеми,зокрема, наголосили на необхідності негайно налагоджувати систему збору та вивозу відходів.

Обговорюючи наявний впроваджений механізм вивозу сміття у селищі члени робочої групи запропонували ідеї щодо вдосконалення надання цієї послуги, разом визначили декілька шляхів. Усі вони мають право на життя, але потребують детального вивчення, відповідального ґрунтовного підходу. Відповідна робота буде проводитися поступово, всі напрацювання обов’язково висвітлюватимуться згодом.

На нараді наголосили, що не менш важливо сьогодні  – досягти зміни поведінки мешканців. Ніщо не буде працювати без свідомості людей. А тому кожному варто почати з себе, і зрозуміти нарешті, що ситуація не зміниться, доки кожен з нас не звикне цивілізовано поводитися зі сміттям.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь