Проєкт рішення виконкому селищної ради "Про встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення"

Дата: 17.09.2021 15:14
Кількість переглядів: 179


Україна

ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

                                                                                      

Про встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення

 

Розглянувши лист КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ВОДОГРАЙ" (Код ЄДРПОУ 42705026). про встановлення тарифів на централізоване водопостачання, з метою приведення тарифів на послуги з централізованого водопостачання у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, забезпечення стабільного водопостачання в сКатеринівка, керуючись п. 2 ч. 3 ст. 4, ч. 1 ст. 10 Закону України «Про житлово –комунальні послуги», п/п 2 п. «а»  ст. 28, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, Порядком розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239, Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018 № 130, виконком селищної ради

 

ВИРІШИВ:

    1. Встановити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ "ВОДОГРАЙ" (Код ЄДРПОУ 42705026) з 20 жовтня 2021 року тарифи для всіх категорій споживачів, згідно із структурою, що додається:

 

- водопостачання – 24,50 грн/м3 , для населення с. Катеринівка та с. Костянтинівка;

- водопостачання – 31,85 грн/м3 , для бюджетних установ с. Катеринівка та с. Костянтинівка;

- водопостачання – 36,75 грн/м3 , для інших споживачів с. Катеринівка та с. Костянтинівка;

2.      КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ "ВОДОГРАЙ" (Код ЄДРПОУ 42705026) (Собержанському В.І.) у строк, що не перевищує 15 календарних днів з дати введення у дію цього рішення, повідомити у встановленому порядку споживачів про прийняте рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сайдулаєва В.У.

 

Селищний голова                           Максим Колокот                

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь