Проєкт рішення виконкому селищної ради "Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, які здійснюються у звичайному режимі руху"

Дата: 17.09.2021 15:16
Кількість переглядів: 184


Україна

ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

                                                                                      

Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, які здійснюються у звичайному режимі руху

 

Керуючись пп.2, п. «а» ч.1 ст.28  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.11.2009 року за №1146/17162 , розглянувши звернення ПрАТ “АТП 16543” від 02.09.2021, щодо встановлення розміру тарифу на послуги міського пасажирського транспорту економічно обґрунтованим витратам, з метою належного функціонування маршруту та задоволення потреб громадян у доступних, якісних і безпечних перевезеннях, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити тариф на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, які здійснюються у звичайному режимі руху в смт Велика Лепетиха в розмірі 8,50 грн. за одну поїздку.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сайдулаєва В.У.

 

 

Селищний голова                           Максим Колокот                

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь