Питання розвитку Великолепетиської селищної територіальної громади на селекторній нараді

Дата: 20.09.2021 17:00
Кількість переглядів: 582

Високий рівень роботи та гарні показники у різних галузях життєдіяльності Великолепетиської громади відзначили в Херсонській обласній державній адміністрації під час доповіді селищного голови Максима Колокота на селекторній нараді.

Фото без опису

20 вересня одним із пунктів порядку денного обласної селекторної наради було питання розвитку Великолепетиської селищної територіальної громади. Селищний голова Максим Колокот коротко, але дуже змістовно доповів основну актуальну інформацію стосовно результатів роботи селищної ради, вказав на поточні позитивні напрацювання та хвилюючі  проблемні питання з життя громади.

Доповнили та прокоментували заслухану інформацію фахівці облдержадміністрації. Зокрема відзначено стабільне виконання дохідної частини бюджету та досягнення громадою показника по наповненню бюджету вище середньообласного. Відзначили Великолепетиську селищну раду за збереження і високий професіональний рівень галузі соціального обслуговування населення, подякували за гарний розвиток освітянської галузі. При цьому було наголошено, що у громаді стала і досить потужна мережа закладів освіти. Разом з тим під час селекторного  зв’язку було обговорено та винесено до подальшого спільного опрацювання  питання стосовно оптимізації лікарні та інші.

Після селектору  у селищній раді проведено щотижневу апаратну нараду, де присутні обговорили важливі аспекти проведеної роботи за поточний тиждень. Зокрема керівники відділів доповідали про:

- наповнення бюджету, показники податкових заборгованостей та необхідність примусових стягнень;

- проведені роботи по ремонту та підсипанню доріг у Великій Лепетисі. Крім того повідомлено, що незабаром розпочнуться роботи по підсипанню доріг у Князе-Григорівці. (тим часом вирішуються відповідні організаційні питання);

- благоустрій прибудинкових територій, роботи по санітарному очищенню території громади (наголошено на подальшому штрафуванні мешканців, які систематично виносять сміття на узбіччя вулиць та підприємців, що не мають та не користуються власними сміттєвими баками);

-  стан захворюваності на коронавірус та показники вакцинації жителів громади.

Стосовно стану  епідемічної ситуації та запобігання поширенню на території області коронавірусної хвороби COVID-19 говорили і під час селекторної наради. Зокрема в обласній державній адміністрації наголосили на необхідності дотримання усіх карантинних вимог та  посиленні протиепідемічних заходів, адже кількість  хворих на коронавірус поступово збільшується. Разом з тим усім керівникам громад  повідомлено про те, що у разі переходу області до червоної зони очно працюватимуть лише ті заклади освіти, працівники яких провакциновані на 80%.

Автор: Надія КУЧЕРЕНКО, спеціаліст з питань преси та інформації Великолепетиської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь