Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Робоча зустріч з представниками Великолепетиської районної філії Херсонського ОЦЗ

Дата: 22.09.2021 10:23
Кількість переглядів: 225

21 вересня відбулася робоча зустріч т.в.о. директора Світлани Бойко та заступника начальника відділу надання соціальних послуг Великолепетиської районної філії Херсонського ОЦЗ Гелени Кущ з головою Великолепетиської селищної ради Максимом Колокотом. Громаду створено зовсім недавно, але багато нових ідей обговорюються та втілюються в життя.

Фото без опису

Не стоїть осторонь і Великолепетиська районна філія Херсонського ОЦЗ. Знаючи, що в проекті громади створення потужного комунгоспу з благоустрою, а проблема в кваліфікованих кадрах існує, Великолепетиська районна філія Херсонського ОЦЗ запропонувала свої послуги, а саме навчити робітників з благоустрою за професією "Озеленювач" на базі Херсонського ЦПТО. Озеленювач – це працівник, який займається озелененням території , створює красу в парках за допомогою клумб, газонів, охайно доглянутих дерев, квітучих кущів. Запропонована послуга зацікавила голову громади Максима Колокота. Є домовленості працювати в цьому напрямку.

Великолепетиська районна філія Херсонського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь