Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Посадовці обговорили нагальні проблеми та шляхи співпраці

Дата: 23.09.2021 13:20
Кількість переглядів: 539

Нагальні проблеми та шляхи співпраці обговорили під час робочої зустрічі 22 вересня селищний голова Максим Колокот, начальник Головного управління державної податкової служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим за участю очільниці управління податкового адміністрування фізичних осіб Лариси Медведєвої.

Фото без опису

Під час наради йшлося, зокрема, про резерви збільшення надходжень до місцевих бюджетів, проблемні питання щодо справляння майнових податків, запобігання виникнення у платників податків податкового боргу та погашення вже існуючої заборгованості по платі за землю і податку на нерухомість.

Також Ігор Клим звернув увагу на запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування. Наголосив, що податкова амністія – це унікальна можливість для громадян повернути в легальний обіг капітал, який раніше був прихований від оподаткування. При цьому декларант звільняється від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності у випадку декларування таких активів.

За результатами зустрічі сторони напрацювали систему комунікації та взаємодії для проведення спільних заходів з метою наповнення бюджету.

Фото без опису

За інформацією Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь