Обговорили можливість навчання працівників з благоустрою професії "Озеленювач"

Дата: 24.09.2021 09:18
Кількість переглядів: 568

Озеленювач – це працівник, який займається озелененням території, створює красу в парках за допомогою клумб, квітників, газонів, охайно доглянутих дерев та кущів. Про таку цікаву і водночас необхідну сьогодні професію вкотре  говорили на робочій зустрічі у селищній раді.

Фото без опису

Селищний голова Максим Колокот та працівники апарату селищної ради на згадану тему плідно поспілкувалися з представниками Великолепетиської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості -  т.в.о. директора Світланою Бойко та заступником начальника відділу надання соціальних послуг Геленою Кущ.

Під час зустрічі фахівці центру зайнятості запропонували свої послуги щодо навчання працівників з благоустрою або безробітних людей за професією «Озеленювач» для вирішення потреби у кваліфікованих працівниках зазначеного напрямку у громаді. Усі разом обговорили форми та плани навчання, акцентували увагу на найактуальніших темах навчання з урахуванням розвитку озеленення у Великолепетиській громаді. Також намітили плани співпраці з підготовки кваліфікованих кадрів.

Зваживши всі за і проти було вирішено обов’язково провести бесіду з майбутніми слухачами курсів,  і тих хто виявить бажання опанувати цю актуальну й затребувану професію, відправити на певний період навчатися професійно доглядати за зеленими насадженнями (на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти).

Варто зазначити, що сьогодні відпрацьовується питання створення у громаді єдиного потужного комунального господарства з благоустрою, тому наявність відповідних кваліфікованих працівників буде великим досягненням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь