«Нарешті дочекалися». Чи як одним автобусним маршрутом вдалося об’єднати південну та північну частини Великої Лепетихи.

Дата: 24.09.2021 15:59
Кількість переглядів: 624

Вже більше двох місяців минуло відтоді, як міський автобус селища рухається відкоригованим маршрутом. Тепер повноцінними пасажирами автобусу є і жителі району Забалка, які раніше про таку можливість лише мріяли.

Фото без опису

Аби це сталося довелося плідно попрацювати Великолепетиській селищній раді та керівництву Великолепетиського АТП. Враховуючи численні звернення мешканців, відпрацювали безліч організаційних моментів, проаналізували всі «за» і «проти» даного питання та провівши не одну зустріч з цього приводу  прийняли відповідне рішення.

«Нарешті дочекалися – діляться думками жителі, які у 7.30 ранку на зупинці «Забалка» саме виглядали автобус, - давним-давно просили, аби до нас також був рейс, все марно. Лише зараз маємо таку нагоду, і неймовірно задоволені, адже тепер щодня з комфортом їздимо на роботу».

Швидко і зручно дістатися до роботи, в лікарню, магазини чи на ринок мешканці району Забалка тепер можуть кожного дня. Говорять, що людей їде багато і додають: «Було б добре, якби ще й увечері автобус повертався».

На разі, за розкладом із Забалки автобус відправляється о 07.40 год., назад повертається в обід лише у вівторок та четвер. Дане питання відпрацьовується, але поки що на жаль відправляти автобус на Забалку увечері немає можливості.

Нагадаємо, що розклад руху автобусу на міському маршруті у звичайному режимі роботи діє з 20 вересня, його офіційно затверджено селищним головою.

Автор: Надія КУЧЕРЕНКО, спеціаліст з питань преси та інформації Великолепетиської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь