Працівники Великолепетиського ЦБК на чолі з селищним головою Максимом Колокотом представили Великолепетиську громаду на фестивалі козацької звитяги "Чумак-Фест".

Дата: 27.09.2021 08:40
Кількість переглядів: 207

24 - 25 вересня в рамках ХХІ-го Таврійського ярмарку відбулось урочисте відкриття Каховського районного фестивалю козацької звитяги "Чумак-Фест".

Фото без опису

На урочистий захід завітали голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко голова Каховської районної державної адміністрації Наталя Стаднік, голова Каховської районної ради Валерій Брусенський, голови територіальних громад та гості з Бериславського, Генічеського та Скадовського районів.

Захід супроводжувався урочистими привітаннями поважних гостей, нагородженням кращих представників соціально-культурної сфери та бізнесу, презентацією територіальних громад. Почесною грамотою голови обласної державної адміністрації нагороджена Тетяна Хребтова, директор комунального закладу "Великолепетиський центральний Будинок культури" та депутат Великолепетиської селищної ради Руслан Узбек.

Великолепетиську громаду на чолі з головою Максимом Колокотом, цікаво та змістовно представили працівники Великолепетиського ЦБК - директор Тетяна Хребтова та художній керівник Наталія Дмитренко.

Вироби домашнього вжитку з кукурудзяного листя від майстрині Караван Вікторії могли придбати всі охочі відвідувачі ярмарки.

Святковий настрій відвідувачам дарували творчі колективи територіальних громад Каховського, Бериславського і Генічеського районів. Серед них, і наші талановиті артисти - солістка Великолепетиського ЦБК Світлана Кокляр та вокальний ансамбль "Слобода", який своїм виступом запалив сцену та змусив глядачів підспівувати та танцювати.

Гарне вийшло свято!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь